Camping i Aalborg, Nordjylland

Camping i Aalborg, Nordjylland er et vidt begreb. Der er mange campingpladser og meget at vælge imellem. Hvis I er i tvivl, og leder efter en campingplads, hvor “camping i Nordjylland” ikke bare er et begreb, er Dokkedal Camping et sikkert valg.
Med sin beliggenhed klos op ad Danmarks største vildmark, Lille Vildmose, tæt på kystens bedste badestrande og med mindre end 25 km til Aalborg, får I nemlig fuld valuta for pengene. Vores dygtige personale gør desuden alt, hvad de kan, for at gøre Jeres campingferie i Nordjylland til noget helt specielt.
Se mere om pladsen her.

Hvis I vil på Camping i Aalborg, Nordjylland, skal vi nok sørge for, at I ikke skal tænke for meget over vejret. Vi har nemlig Indendørs pool/svømmehal og masser af fællesarealer og aktiviteter under tag.
Se vores pool/svømmehal her.

Kort over området ved Dokkedal Camping

Fuld service og personlig betjening

På Dokkedal Camping, kan I ikke bare nyde godt af de naturskønne omgivelser og pladsens mange faciliteter. Vores personale gør nemlig altid sit bedste, for at gøre Jeres campingferie i Nordjylland til noget helt særligt. Vi står til rådighed det meste af døgnet, hele året rundt, så tøv ikke med at kontakte os, hvis I har brug for hjælp, eller vil vide mere.