Om os

Med nostalgi tilbage fra 1974

I november 1974 købte Jonna (19 år) og Jens (24 år) en lille plads (Dokkedal Camping) ved Kattegat. Der var ingen regnskaber at se – for der var ingen. Tilladelse til at drive camping på stedet var der heller ikke. Det fandt Jonna og Jens ud af, da de første gang søgte byggetilladelse hos kommunen til en ny toiletbygning i 1977.

Da Jonna og Jens flyttede ind var der 18 vilde katte – det gamle hønsehus var ombygget til toilet og brus med koldt vand. Køkkenet var de gamle kobåse. Herpå var der lagt en bordplade, med 2 løse gasblus og 1 enkelt vask. Opholdsstuen var den gamle lade med fibertex på vægge og loft. Et gammelt husmandssted der havde set sine bedre dage – så der var noget at gå i gang med. Pladsen havde knap 80 pladser – hvor der kun var 9 med strøm. Jonna og Jens faldt for pladsen grundet naturen som er tæt ved hav og skov – tørre bundforhold og tæt på mange naturoplevelser.

Siden 1974 er der tilbygget og renoveret hver eneste eneste vinter, hårdt arbejde, men Jonna og Jens kunne se, at det var nødvendigt for at få en plads, som de var tilfreds med at drive. Først nogle flere strømpladser – toiletbygning – mere jord blev tillagt – hytter – udendørs svømmepøl (1984 -1989) senere indendørs svømmehal (1989) og sådan blev det ved. Her i mellemtiden fik parret også to sønner.

Efter 4 årtier har Jonna og Jens valgt at trække sig lidt i baggrunde, dog er det svært da det er deres livsværk de skal give slip på. Så i 2009 køber Jonna og Jens’ yngste søn, Joachim, Dokkedal Camping og er den dag i dag lejrchef på Dokkedal Camping. Sidenhen er familien blevet større, Joachim har fået en kæreste Hanna og sammen har de datteren Elina fra august 2018. En trøst for Jonna og Jens er dog at Dokkedal Camping bliver drevet videre af næste generation som går til plads med samme ildhu som dem selv. I dag er Jonna og Jens stadig at finde på pladsen, altid med en hjælpende hånd, hvilket er af stor værdi for pladsen.

Hvis i vil vide mere om familien Jørgensen, er der i 2018 blevet lavet en serie ”Campingpladsen” med 8 afsnit, som handler om dagligdagen her på pladsen. Se den her.

Vi håber i får en god ferie hos os med en masse positive oplevelser.

VELKOMMEN

Familien Jørgensen