Dokkedal Camping – familiecamping med nostalgi

Dokkedal Camping er ejet og drevet af Joachim Jørgensen, der udgør anden generation på pladsen. Som yngste søn af Jonna og Jens Jørgensen, der byggede pladsen op fra grunden, overtog han ejerskabet i 2009. Joachim blev dengang den yngste campingchef i landet – og han kom ikke sovende til den titel. Som barnefødt pladsmand viede Joachim nemlig hurtigt sit liv til faget, og tilbragte hovedparten af sin fritid med at passe sine pligter. Ferierne blev også taget i brug, og som en del af familieforetagendet, blev han hurtigt bevidst om sit ansvar. I dag driver han pladsen videre med samme passion som sine forældre, og har siden overtagelsen udvidet og moderniseret driften, så Dokkedal Camping stadig lever op til de allerbedste standarder.

De første spadestik

Jens og Jonna købte som unge nygifte pladsen tilbage i 1974, hvor den ikke bestod af meget mere end 80 tilgroede pladser, et par forfaldne bygninger og en flagstang. Der var ingen forudgående tilladelser eller regnskaber fra de tidligere ejere, så Jens og Jonna stod fra starten med lidt af en opgave.
Til at begynde med måtte de tage sig af 18 fastboende vildkatte, og et gammelt hønsehus, der var lavet om til badehus med koldt vand. Køkkenet var bygget op omkring de gamle båse i en kostald, og bestod af to gasblus og en håndvask. Strøm og vand var der heller ikke meget af, så i bund og grund var Jens og Jonna nødt til at starte helt forfra. Skulle deres drøm gå i opfyldelse, var der ikke andet at gøre, end at smøge ærmerne op og komme i gang. Og det gjorde de så. De var nemlig fast besluttede på, at deres livsværk skulle ligge i de smukke omgivelser ved Lille Vildmose.

En drøm går i arv

Med hårdt arbejde byggede Jens og Jonna pladsen op og tilføjede de nødvendige faciliteter. Først blev der udvidet med flere strømpladser og toiletbygning  og med tiden kom hytter og poolen/svømmehallen til. I mellemtiden kom Joachim og hans storebror Jesper til verden. De to brødre voksede begge op på pladsen, men det var Joachim, der fandt sit kald på campingpladsen.

Efter 4 årtier valgte Jonna og Jens lidt modstræbende at trække sig en smule i baggrunden, og i 2009 købte Joachim Dokkedal Camping. Sidenhen er familien blevet større, og Joachim har fået en datter, Elina, som kom til verden i august 2018. Pladsen er også vokset, og Joachim har bl.a. udvidet pladsen med stor eventplads, nye hytter, trampoliner og multibane. Og for Jonna og Jens har Joachims overtagelse af pladsen givet dem beroligende forvisning om, at Dokkedal Camping bliver drevet videre med samme hjerte og arbejdsiver, som de selv har lagt i den.

Hvis I vil vide mere om familien Jørgensen, blev der i 2018 lavet en serie til TV2Nord i 8 afsnit, som handler om dagligdagen på pladsen. Se “Campingpladsen” her.

Vi håber I får en god ferie hos os  – og tager herfra med en masse positive oplevelser.

Velkommen til Dokkedal Camping