WHEELS i VILDMOSEN

Vi runder sommeren af med årets camp og træf for alt på hjul. Kom og del din passion med andre – og nyd en hyggelig weekend med fællesspisning, fest og fordybelse! Vi giver den fuld gas hele uge 34 og åbner vores eventplads allerede søndag d. 18.august.

Book plads og giv den gas!

Har du cykel, knallert, motorcykel, bil, lastbil eller traktor, du synes er værd at vise frem? Så bestil med det samme og vær sikker på at få din plads, inden du bliver overhalet indenom. Vi har også hytter i 2 kategorier, hvis du hverken har campingvogn eller telt.

Wheels i vildmosen

Info om campen

Med plads til mere end 400 ekstra gæster på vores eventplads er der masser af plads til at udfolde sig. Vi har plads til alt fra knallerter til lastbiler og sørger for fællestelte og faciliteter til underholdning og spisning mm.

I vores bar og grill kan der købes øl, vin, vand, spiritus og grillmad til overkommelige priser – og der er mulighed for at deltage i fællesspisning både morgen, middag og aften hele weekenden.

 

Vi opdaterer løbende siden med program for ugen og weekenden, og holder jer informeret.

Wheels i Vildmosen

Eventpladsen

Vi har indrettet en del af vores plads specielt til træf og events – og WHEELS i VILDMOSEN har selvfølgelig hele området til rådighed.
Med vores store erfaring med afholdelse af lignende træf og arrangementer, er I sikre på at få ro og fred til at beundre hinandens køretøjer, mens vi står for resten.

Wheels i vildmosen bred

Fuld forplejning

Få stillet sulten hele weekenden og brug tiden på noget andet end at lave mad.
Vi har allerede sammensat en simpel menu til dem, der vil have fuld forplejning fra fredag aften til søndag middag.

Morgenmenu 59,-kr.: Friskbagt Rugbrød/Franskbrød – Ost, Smør, Rullepølse, Spegepølse, løg, tomat, æg, kaffe, the og juice

Frokostmenu 79,-kr.: Rullepølse, Spegepølse, Hamburgerryg, Leverpostej, Frikadeller og Æg + mayonaise, remoulade, rødkål, rødbeder, agurk, løg og sky

Aftenmenu, fredag: 99,-kr.: Kalvesteg med flødebagte/Råstegte kartofler, Flutes, Salat m. tomat, agurk og peberfrugt + løg og 3 slags dressing

Aftenmenu 2, lørdag: 99,-kr.: Marineret svinekam med Kartoffelsalat, Blandet salat med tomat, agurk og peberfrugt + løg og 3 slags dressing

Morgenmad fra kl. 8.00-9.00

Frokost fra kl. 12.00-13-00

Aftensmad fra kl. 18.00-19.00

Bestillinger modtages kun på vores mail:

info@dokkedalcamping.dk