Autocamper i Nordjylland

På Dokkedal Camping finder I de allerbedste muligheder for en autocamper i Nordjylland.
Vi har åben hele året og har (næsten) altid plads til nye gæster. På pladsen finder I udover bad- og toiletter alt, hvad I forventer af en moderne campingplads. Vælg selv om I vil overnatte, eller bare har brug for et hurtigt pit-stop på vejen. Vi sørger for, at I har alt, hvad I har brug for lige i nærheden.

Vi har det hele

Har I brug for yderligere hjælp, klarer vi som regel lidt af hvert. Er I kommet hjemmefra uden de vigtigste ting, finder I de mest basale i vores butik. I kan også nyde et godt måltid eller noget at drikke i vores café & grill. På pladsen finder I grill- og bålhytte, hvis I foretrækker mad over åben ild – og I kan benytte Jer af alle pladsens andre faciliteter under Jeres ophold.

Overnattende og faciliteter

Har I brug for ekstra plads, har vi bl.a. campinghytter i 2 kategorier. I hver hytte er der plads til mellem 4 og 5 overnattende. På pladsen findes I alt, hvad I forventer af en moderne campingplads. I campingsæsonen kan I desuden få en dukkert i vores indendørs pool/svømmehal – eller bare nyde omgivelserne tæt på Lille Vildmose og Kattegat. Kig forbi og prøv det selv!