Campinghytter tæt på naturen

Nu kan I også leje sengetøj og håndklæder!

På Dokkedal Camping har vi i alt 24 hyggelige campinghytter til leje; 16 standard campinghytter – og 8 luksus campinghytter. Hytterne er alle med bad og toilet, stue med åbent køkken samt adskilte soverum og en dejlig møbleret terrasse. Campinghytterne udlejes året rundt.

Alle campinghytter er fuldt udstyret med alt, hvad I har brug for i ferien: Køleskab, kogeblus, kaffemaskine, TV, miniovn, elvarme, service, bestik, kogegrej og havebord med stole m.m.

Campinghytter Nordjylland (Luksus)

Midt i naturen

Med en campinghytte på Dokkedal Camping bliver du nabo til naturen. Nyd f.eks. solopgangen fra terrassen og lyt til de mange dyr og insekter, der vågner til en ny dag i Lille Vildmose. Lige bag hegnet til pladsen er der stier, der fører Jer rundt i mosen, og ellers kan I besøge Lille Vildmose Centret og få meget mere at vide.

Når I lejer en af vores campinghytter, får I automatisk adgang til vores indendørs pool/svømmehal og resten af pladsens gratis faciliteter og aktiviteter.
Se mere om pladsen her.

Familiecamping på Dokkedal Camping

Ankomst

Fra kl. 14.00.
Er ankomsten senere end kl. 18.00, skal det meddeles receptionen – ellers udlejes til anden side.

Afrejse

Senest kl. 11.00.
Ved afrejsen skal campinghytte og inventar afleveres i samme stand som ved ankomsten. 
Slutrengøring foretages af Dokkedal Camping.

Husdyr

Rolige husdyr er velkomne i campinghytterne, men må ikke befinde sig i møbler og madrasser. Dokkedal camping forbeholder sig retten til at kræve ekstra betaling for evt. skader på hytter og inventar.

Huskeliste

Der er dyner og puder i alle hytterne, men du skal selv medbringe karklude og viskestykker.

Linnedpakke

Linnedpakke med sengetøj og håndklæde er inkl. i lejen af campinghytte (4 stk. ved bestilling af hytte i en uge). I pakken er der:
1 lagen, 1 dynebetræk, 1 hovedpudebetræk, 1 lille håndklæde og 1 stort håndklæde. Ekstra linnedpakker kan evt. tilkøbes i receptionen.

Vi håber I vil nyde opholdet i en af vores campinghytter – og ser frem til at møde Jer!

Hytte 1 – 8 (standard)

Campinghytter Nordjylland - Hytte 2 (Standard)

I hytterne finder I dyner og puder, køkkenservice, kaffemaskine og elkedel, køle- fryseskab, komfur og ovn, opvaskemaskine og rengøringsartikler.
Rengøringsmidler og andet kan købes i vores butik. Linnedpakke kan lejes i receptionen.

Hytte 9 – 16 (standard)

Campinghytter i Nordjylland

I hytterne finder I dyner og puder, køkkenservice, kaffemaskine og elkedel, køle- fryseskab, komfur/ovn og rengøringsartikler.
Rengøringsmidler og andet kan købes i vores butik. Linned pakker kan lejes i receptionen.

Hytte 17 – 24 (luksus)

Campinghytter Nordjylland (Luksus)

I hytterne finder I dyner og puder, køkkenservice, kaffemaskine og elkedel, køle- fryseskab, komfur og ovn, opvaskemaskine, støvsuger og rengøringsartikler.
Rengøringsmidler og andet kan købes i vores butik. Linnedpakke kan lejes i receptionen.