Campingplads med pool

Det kan være svært at vælge en campingplads med pool, men på Dokkedal Camping har vi som de eneste i miles omkreds den fordel, at vores er under tag. Det gør enhver ferie på Dokkedal Camping til en badeferie – uanset vejr og vind.

Gratis aktiviteter

Når I lejer en plads eller en hytte på Dokkedal Camping får I udover gratis adgang til pool/svømmehal også adgang til et væld af faciliteter og aktiviteter. Så selvom I først og fremmest leder efter en campingplads med pool, får I en bunke oveni med et ophold hos os.

Åbningstider

Hvis I leder efter en campingplads med pool uden for højsæsonen, har vi åbent i både for – og efterårssæsonen. I kan se de aktuelle åbningstider i receptionen. Vores pool/svømmehal er dog lukket i vintersæsonen. Har I spørgsmål, er I altid velkommen til at kontakte os!

Badestrande

I vores nærområde er der også masser af muligheder for at få sig en dukkert. Vi ligger i cykelafstand fra nogle af kystens bedste strande ved Øster Hurup – og ikke langt fra Danmarks reneste badesø, Madum Sø ved Rold Skov. Krydser man Limfjorden er der også fine strande nord for Hals, der desuden har en hyggelig havn.