Fastligger camping

Som fastligger på Dokkedal Camping har man ikke bare mulighed for at campere året rundt. Man bliver også del af et helt særligt fællesskab, der rummer alle pladsens gæster. Her på pladsen tager vi hensyn til hinanden – og det gælder især for vores fastliggere. Og vi har plads til alle. Som nye kan I derfor også altid regne med, at I kan finde gode naboer, uanset hvor I vælger at placere Jeres vogn.

Sammenhold og stemning

På Dokkedal Camping har I garanti for at opleve ægte, dansk campingferie. Og som fastligger bliver man automatisk en del af pladsens daglige liv, der afhængig af sæsonen byder på en masse fælles arrangementer og aktiviteter. Vi har faste traditioner som bl.a. togture i pladsens campingtog, fredagsfester med live-musik og forskellige børneaktiviteter. Og vores legepladser, multibane og indendørs pool/svømmehal sikrer, at der altid er noget at give sig til.

Gulldkort_forside

Fordele og rabatter

Vores fastliggere får helt automatisk adgang til særlige rabatter, som kan benyttes sæsonen igennem. Med et medlemskab af vores fordelsklub får I desuden mulighed for at spare ekstra penge og særlige tilbud, der kun gælder for fordelsklubbens medlemmer. Se mere om vores fordelsklub her.

Opsyn og service

Når I som fastliggere ikke er på pladsen, gør vi vores bedste for at holde øje med Jeres vogne og telte. I kan derfor altid være sikre på, at Jeres andet hjem er i sikre hænder. Vi sørger selvfølgelig også altid for at holde faciliteter og omgivelser i bedst mulig stand, så I altid møder frem til en ren og pæn plads. Kom selv forbi og få et indtryk – vi er her året rundt.