Sightseeing

Dokkedal Camping ligger på den jyske østkyst, på højde med Aalborg. Her er et væld af muligheder for spændende udflugter – både i regionen, men også lige uden for døren.

Nordjylland byder på mange store, spændende attraktioner og seværdigheder, som børnefamilier efterspørger i ferien.

Herunder har vi listet et lille udpluk af udflugtsmål og seværdigheder.
For yderligere oplysninger og seværdigheder besøg destination-nord.dk
Se mere på destination-nord.dk

Lille Vildmose – Himmerlands Naturpark

Som nærmeste nabo finder du den enestående Lille Vildmose – Himmerlands Naturpark. Her er et helt utroligt dyreliv og mulighed for en naturoplevelse ud over det sædvanlige for hele familien.
Se mere på lillevildmose.dk

Øster Hurup

Kun 12 km. til Øster Hurup med kystens bedste badestrande. I byen findes et væld af caféer, restauranter, isboder, butikker, kunst og kultur samt et charmerende fiskeleje.
Se mere på visitoesterhurup.dk

Rold Skov og Rebild Bakker

Danmarks første nationalpark, Rebild Bakker, ligger kun 30 km. fra Dokkedal Camping. Bakkerne og Rold Skov er gennemskåret af afmærkede vandrestier. Savner du lidt fart over feltet, er her også gode ruter for mountainbiking. Udover den kendte Troldeskov har flere kilder deres udspring i skovene.
Se mere på visitrebild.dk

Hals

Kryds Limfjorden med færgen til den hyggelige fiskerby Hals. Her er et hyggeligt miljø, ugentlig torvemarked, gode restauranter samt små spændende butikker.
Se mere på destination-nord.dk

Aalborg

Nordjyllands hovedstad med alt hvad hjertet begærer af shopping, caféliv og oplevelser. Et besøg i Jomfru Ane Gade er et must for de fleste.
Se mere på destination-nord.dk

Skagen

Kør langs østkysten til det idylliske Skagen med de gule huse og det hyggelige havnemiljø med landskendte fiskerestauranter. Skagen er lysets Land og netop det smukke lys har inspireret mange kunstnere gennem tiden. Oplev både det gamle og det nye i én af Danmarks smukkeste byer.
Se mere på visitskagen.dk

I informationen er vi naturligvis behjælpelige med forslag til ture og oplevelser – også til gratisoplevelser for hele familien.