Sightseeing

Dokkedal Camping ligger ved den jyske østkyst, på højde med Aalborg. Der er et væld af muligheder for sightseeing i området – også lige uden for døren.

Nordjylland byder på mange store, spændende attraktioner og seværdigheder, som børnefamilier efterspørger i ferien.

Herunder har vi listet et lille udpluk af udflugtsmål og seværdigheder til sightseeing ved Dokkedal.
For yderligere oplysninger og seværdigheder besøg destination-nord.dk
Se mere på destination-nord.dk

Lille Vildmose – Himmerlands Naturpark

Som nærmeste nabo til Dokkedal Camping finder du den enestående Lille Vildmose – Himmerlands Naturpark. Her er et helt utroligt dyreliv og mulighed for en naturoplevelse ud over det sædvanlige for hele familien. I Vildmosen kan du udover et væld af andre dyrearter bl.a. opleve fritlevende elge, bisonokser og kongeørne. Som noget nyt er der desuden mulighed for at få et glimt af den menneskesky ulv, der har slået sig ned i mosen.
Se mere på lillevildmose.dk

Øster Hurup

Kun 12 km. til Øster Hurup med kystens bedste badestrande. I byen finder du desuden caféer, restauranter, isboder, butikker, kunst og kultur samt et charmerende fiskeleje.
Se mere på visitoesterhurup.dk

Rold Skov, Regan Vest og Rebild Bakker

Danmarks første nationalpark, Rebild Bakker, ligger kun 30 km. fra Dokkedal Camping. Bakkerne og Rold Skov er gennemskåret af afmærkede vandrestier. Savner du lidt fart over feltet, er her også gode ruter for mountainbiking. Udover den kendte Troldeskov har flere kilder deres udspring i skovene. I skoven finder du desuden det gigantiske bunkeranlæg, Regan Vest, der blev opført under den kolde krig som et atomsikret tilflugtssted for bl.a. landets regering og statsoverhoveder. Anlægget åbnede i 2022 portene for besøgende, og er en enestående mulighed for at få et indblik i en verden, der i mange år var en velbevaret hemmelighed.

Se mere på visitrebild.dk

Hals

Kryds Limfjorden med færgen til den hyggelige fiskerby Hals. Her er et hyggeligt miljø, ugentlig torvemarked, gode restauranter samt små spændende butikker. I byen finder du også den historiske Hals Skanse, der med sit kanonbatteri stod for bevogtningen af indsejlingen til Limfjorden. Lidt uden for byen ligger der desuden et par godt skjulte, men imponerende bunkere, der under 2. verdenskrig var en del af Hitlers atlanterhavsvold.
Se mere på destination-nord.dk

Aalborg

Nordjyllands hovedstad med alt hvad hjertet begærer af shopping, caféliv og oplevelser. Et besøg i Jomfru Ane Gade er et must for de fleste.
Se mere på destination-nord.dk

Skagen

Kør langs østkysten til det idylliske Skagen med de gule huse og det hyggelige havnemiljø med landskendte fiskerestauranter. Skagen er lysets land og netop det smukke lys har inspireret mange kunstnere gennem tiden. Oplev både det gamle og det nye i én af Danmarks smukkeste byer.
Se mere på visitskagen.dk

I informationen er vi naturligvis behjælpelige med forslag til ture og oplevelser – også til gratisoplevelser for hele familien.

Ulv ved fuldmåne