Camping med Minigolf

Er I på udkig efter en familieferie, der kombinerer det bedste fra naturen med sjove aktiviteter? Så er Dokkedal Camping lige noget for Jer! Vi har nemlig vores egen minigolfbane med 12 huller og garanti for underholdning til både store og små. Og vores bane er selvfølgelig lavet, så den både kombinerer færdigheder, strategi og en smule held – så I alle kan være med. Hvis I ligefrem vil spille helt uden snyd, kan I finde reglerne her.

Familieferie frem for alt

Vi tror på, at de bedste ferieminder skabes, når familien er sammen. Derfor har vi et væld af af andre aktiviteter, fra legepladser til sportsområder, hvor I kan lege, konkurrere og bare nyde livet.

Den perfekte kombination

Dokkedal Camping er mere end bare camping med minigolf. Vores campingplads er det ideelle sted for familier, der ønsker at tilbringe kvalitetstid sammen, uanset om det er ved at spille minigolf, udforske de omkringliggende naturområder eller bare slappe af og nyde hinandens selskab.

Aktiviteter for alle

Udover vores populære minigolfbane masser af andre aktiviteter, der sikrer Jer, at I aldrig får et kedeligt øjeblik. For de eventyrlystne har vi cykelruter og vandrestier, og på pladsen er der indendørs pool/svømmehal, legepladser, bålhytte og andre hyggelige samlingssteder, hvor familien kan nyde tiden sammen.

Familiehygge og Minigolf

Campinghytter med minigolf

For dem, der foretrækker lidt ekstra komfort, tilbyder vi hyggelige hytter til udlejning. Vores hytter er det perfekte valg, hvis I vil opleve campinglivets glæder med hjemmets bekvemmeligheder. Og det hele lige ved siden af Lille Vildmose og tæt på Kattegat.

Pak kufferterne og saml familien

Kom og få en omgang vaskeægte camping med minigolf på Dokkedal Camping! Book Jeres plads eller hytte her.