Overnatning Lille Vildmose

For at få en overnatning ved Lille Vildmose skal I ikke gøre andet end at bestille en plads eller en hytte på Dokkedal Camping.
Vildmosen er nemlig vores nærmeste nabo, og støder helt op til pladsen. Herfra kan du på egen hånd tage på overraskelse i omgivelserne – og vi har direkte adgang til herlighederne.

Kom helt tæt på mosen

Vil I opleve stemningen ved en overnatning i Lille Vildmose, har I alle muligheder på Dokkedal Camping. Vågn til lydene fra mosens dyr, og se de mange forskellige fuglearter trække til og fra vådområderne. Er I helt stille, er der ikke andet, der generer indtrykkene fra omgivelserne.

Midt i naturen

Med sin placering med Lille Vildmose som nærmeste nabo er Dokkedal Camping helt unik.  På pladsen er der alt, hvad I kan forvente af på en moderne campingplads. Udover vores 3 legepladser har vi bl.a. indendørs pool/svømmehal med gratis adgang for pladsens gæster.

Elge i Lille Vildmose

Om Lille Vildmose

Lille Vildmose er Danmarks største vildmark. Her kan I bl.a. opleve dyr som Elge og bisonokser – og et væld af fuglearter.
Hvis I vil vide mere om vildmosen, kan I læse lidt om stedet her på siden. I kan også besøge Lille Vildmosecentret, som ved meget mere om emnet.

Campinghytter ved Lille Vildmose

På Dokkedal Camping kan I sagtens campere uden en campingvogn. Vi har nemlig lækre hytter, som udlejes hele året rundt. Lejer I en af vores luksushytter, kommer I helt tæt på skoven omkring mosen, og har de bedste muligheder for at opleve stemningen.