Campingplads i Aalborg, Nordjylland

Find din campingplads i Aalborg, Nordjylland hos os. Dokkedal Camping er uden overdrivelse en af de hyggeligste campingpladser i Jylland. Og med Lille Vildmose i baghaven og Kattegat på den anden side af vejen, kommer du ikke tættere på naturen.

Udover 350 pladser har vi også 24 feriehytter i to forskellige standarder.
Se mere om vores hytter her.

Kræs for campister

Pladsen byder på et væld af muligheder – og vi afholder i løbet af sæsonen en lang række gratis aktiviteter for både børn og voksne. Se mere om pladsen her – eller book din plads eller hytter med det samme.

Garanti for badeferie

Hos os behøver I ikke at bekymre jer om det danske sommervejr. Vi har nemlig indendørs pool/svømmehal, som er åben og med gratis adgang hele campingsæsonen, som spænder fra uge 12  til uge 43. Så på Dokkedal Camping kan I altid få jer en frisk dukkert i tropisk varmt vand – og det er helt gratis.

En af de hyggeligste campingpladser i Jylland.

Det er ikke kun selve pladsen, der gør Dokkedal Camping til en af de hyggeligste campingpladser i Jylland. Vores dygtige personale er nemlig en vigtig del af den høje service, vi tilbyder – og med alle tænkelige faciliteter ved hånden, behøver I ikke tænke så meget. Når først I er kommet frem, har I det hele lige i nærheden.