Familiecamping ved Aalborg

Hvis I leder efter muligheder for familie camping nær Aalborg, er Dokkedal Camping absolut et besøg værd. Med vores beliggenhed klos op ad Lille Vildmose har I altid den nordjyske natur i baghaven – og et væld af attraktioner og aktiviteter lige i nærheden. Vi tager os af alle vores gæster – men især af børnene, så hos os er I sikre på, at Jeres familiferie er i trygge hænder.

Langt fra alt – tæt på det hele

På Dokkedal Camping har I mulighed for at komme lidt på afstand af storbyen og nyde freden i de naturskønne omgivelser. Samtidig ligger pladsen ikke mere end ca. 25 km fra Aalborg centrum – og i cykelafstand fra nogle af kystens bedste badestrande. På pladsen har vi desuden både kiosk og bistro/café, så I altid har alt, hvad I behøver lige i nærheden.

Familiecamping ved Aalborg uden campingvogn

Selvom I mangler en campingvogn, har Jeres familie masser af muligheder for at campere på Dokkedal Camping. Vi har nemlig 24 hytter i forskellige kategorier, som vi udlejer året rundt. Så vil I have familiecamping ved Aalborg, har vi helt sikkert også plads til jer.

Dokkedal Camping midt i naturen

Aktiviteter for alle

Familie camping på Dokkedal Camping er lig med masser af muligheder for at underholde jer selv. Udover vores 3 legepladser har vi trampoliner, minigolf og multibane – og ikke mindst indendørs pool/svømmehal, så I ikke er begrænset af vejret, hvis I vil have en dukkert. I løbet af campingsæsonen afholder vi desuden en lang række gratis aktiviteter for både store og små.