Autocamping med meget mere

Få et hurtigt stop på vejen og nyd omgivelserne nær Lille Vildmose og Kattegat. Med kun 25 km til Aalborg har I storbyen og motorvejen lige om hjørnet – og al den ro og fred I vil have på selve pladsen. På Dokkedal Camping er der plads til alle, og vi har også tilpasset forholdene helt specielt til vores autocampister. Se mere her!

Kun for autocampister

Som autocamper har I flere fordele ved et ophold på Dokkedal Camping. Vi har indrettet dele af pladsen til autocampere, og tilbyder campingsæsonen igennem muligheden for at deltage i et væld af aktiviteter under Jeres ophold. Se selv mulighederne her.

Den korteste vej til Vendsyssel

Med naturen lige i nærheden har I altid mulighed for at få noget ekstra ud af Jeres ophold på Dokkedal Camping. Kør f.eks. en tur i Lille Vildmose og lad jer betage af det vilde dyreliv i Danmarks største vildmark. Eller tag en tur med færgen ved Hals/Egense og kom til Vendsyssel i en håndvending.

Autocamping for kræsne

Som autocamper på Dokkedal Camping har I ikke bare alle nødvendige faciliteter ved hånden. I får nemlig også Jeres helt eget område med vaskeplads og mulighed for aftapning og påfyldning af vand m.m. Vi har kørefaste pladser særligt indrettet til autocampere – som naturligvis også kan benytte sig af pladsens andre faciliteter.

Alt på ét sted

Vores autocamperområde er designet med Jeres behov i tankerne. Uanset om du søger ro og afslapning eller spænding og eventyr, finder I alt, hvad I har brug for på vores plads – fra moderne sanitære faciliteter til indendørs pool/svømmehal, legepladser og grillområde.

Autocamper på farten