Camping ved Lille Vildmose i Nordjylland

På Dokkedal Camping kan I ikke bare nyde godt af naturen omkring pladsen. Dokkedal Camping er nemlig camping for kendere. Vi sørger altid for at holde vores faciliteter i bedst mulige stand, og gør vores bedste for at udbedre skader og mangler, når de opstår. Har I brug for hjælp, har vi som regel også altid en hånd eller en nem løsning på problemerne. Er vores campister glade, er vi det nemlig også.
På campingpladsen er der 350 pladser med strømtilslutning, og et stort event-område med yderligere 130 pladser.
Se mere om pladsen her.

Camping for kræsne

Hvis I vil have 4½ stjernet camping med Danmarks største vildmark i baghaven, er Dokkedal Camping det helt rette sted. Her kan I nyde freden i de naturskønne omgivelser ved Kattegat og Lille Vildmose – eller se Jer lidt omkring og opleve nogle af områdets andre attraktioner og tilbud. I kan selvfølgelig også bare blive på campingpladsen og nyde en god gammeldags campingferie.

Dokkedal Camping – Langt fra alt og tæt på det hele

Med mindre end 30 km til storbyen og i cykelafstand fra nogle af Danmarks bedste badestrande og hele to fjorde, er der masser af muligheder for en ferie med et væld af spændende oplevelser. På Dokkedal Camping sørger vi ovenikøbet for, at der er underholdning til både store og små sæsonen igennem. På campingpladsen er der bl.a. indendørs pool/svømmehal, multibane og trampolinland, minigolf, spillehal og daglige togture med pladsens campingtog, bankospil, børnedisko, livemusik  –  og meget mere. Læs mere om vores indendørs pool/svømmehal.

På campingpladsen finder I udover kiosk, bistro og café alt hvad I har brug for af moderne køkken- og vaskefaciliteter, toiletter og pusle- og baderum o.s.v.  Når I først er kommet frem, har vi sørget for, at I har det hele lige i nærheden. 

Kort over området ved Dokkedal Camping